En bebis till världen

HALLÅ :) Vi har haft det helt underbart och är nu tillbaka i sthlm, på cityterminalen. Vi har tillbringat dagen i sthlm med shopping och om en timma går bussen hem. Faktiskt riktigt skönt! Som sagt har  vi  i alla fall haft det hur skönt som helst och vihar tagit massor med kort, shoppat, festat,traskat omkring, ätit gott,badat och myst. Jagskaläggaut ilder osv när´jag kommer hem.


Och en sista sak innan jag ska springa och hämta packningen... för två min sedan ringde telefonen och Max har nu blivit morbror. För ca en timma sedan! Jag är  så glad och rörd att det är inte sant. Grattis,grattis, grattis! Längtar tills vi får se lillkrabaten. En liten pojk!

Drygaste tangentbordet EVER.


HEJDÅ :)

Vars är john blund?

Förra inlägget var planerat som det sista, men icket..

Vi åker klockan 5 imorgonbitti. Jag har aldrig gått och lagt mig innan klockan 2 sedan semestern startade, och de flesta nätter några timmar senare än så. Nu är det snart 4 timmar tills vi kliver upp och jag har inga som helst tankar på att hoppa i säng. Trött lär man vara! Fast egentligen spelar det ingen större roll, vi är ju faktiskt tre stycken som kan köra så sova hinner vi nog.

Jag är sjukt förväntasfull. Det ska bli så himla härligt! En massa shopping, god mat, nya platser, party, förhoppningsvis kanske lite sol och bad (om man har tur) och en massa, massa mys. Det är faktiskt första gången vi åker iväg nå längre. Sundsvall, stugan och så har det ju blivit.. men inte utomlands eller sthlm såhär långt. Tiden har som inte funnits. Och inte pengarna heller med tanke på ny lägenhet och så. Det ska bli jättejätteroligt!

Nej, nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och läsa och invänta sömnen. Förhoppningsvis infinner sig denna innan kl 4, vi får la se :) Haha!

Puss & hej, nu ska jag ha en vansinnigt härlig semestervecka!

Snart så bär det av

Det blev lite ändrade planer. Vi sover här hemma i stan ändå, det blir enklast så. Men vi har ändå varit en sväng till mamma och pappa, käkat middag, gett bilen till pappa (så han han besikta den åt oss när vi är borta, sötpappa) och dessutom har lillskrutten badat. Han var så himla gullig! Han är ingen storsimmare direkt. Lite feg!  Men han är urgullig ändå.

Nu har ligger väskan färdigpackad (till bredden och lite till) på köksbordet, jag har duschat och gjort mig helt klar och lagt fram min "res-outfit" inför morgondagen. Den enda som återstår är väl att se till att man tar sig upp imorgonbitti, 04:15 ;(

Nej, kvällen är inte slut än. Nu ska vi mysa ner oss framför en film med chips och dipp + lite cola.

En skitbra vecka väntar, taggad :)

Hörs under veckan eller när jag kommer hem.

PUSS 

Nyvaken

God morgon i stugan.

Gårkvällen blev alldeles lagom. Jag köpte blommor och chocklad till Emelie, för det tycker jag inte räknas som en riktig flyta in/födelsedagspresent. Hos henne åt vi tårta, drack och snackade skit. Ganska mycket nya ansikten också! På TC däremot var det faktiskt alldeles för mycket folk. Det tog en evighet i baren, fanns inte en endaste sittplats och att plöja sig fram i trängseln blev bara drygt i längden. Däremot var det kul att se en del gamla ansikten man inte sett på evighter. Nej, vi gick ganska tidigt faktiskt. Åt lite mat på Max och tog bussen hem 01:30. Alldeles lagomt med tanke på hur drygt det hade varit med en massa bakishet idag. Jag läste lite när vi kom hem och Max såg på en film, sedan sov vi rätt gott.

Nu ska vi bara få i oss lite frukost, packa ihop väskorna och städa undan lite här hemma innan vi beger oss hem till mamma och pappa. Jag har lite planer för dagen.. att mamma och pappa ska bjuda på gómat, jag ska mysa runt i mjukisdress, se film, läsa böcker och ikväll har jag bestämt mig för att ta med lillvoffsingen ner till vattnet så han får bada. Han är ju så sjukt söt när han plumsar runt. Min lilla älskling!


Nu rullar det

Nu är jag normal igen :) Glad-Lisa, lugn-Lisa, tycker-om-livet-Lisa. Fast allt utom lugn var jag visserligen innan. Jag har ätit lite mat och varvat ner, precis som planerat. Nej, nu blev det bråttom. Nu ska jag bege mig! Emelie sa "inga presenter" men jag ska åtminstone köpa en blomma åt tösen. Hoppas att hon inte läser detta inom den närmsta halvtimman. Det har hon förhoppningsvis inte tid med.

Trevlig kväll på er!

Dags att varva ner

Usch, jag är så stressad. Jag behöver faktiskt inte alls vara det längre, men går liksom inte ur kroppen. Jag har i stort sätt packat klart. Allting förutom sådant som jag fortfarande behöver. Hårborste, smink osv. Allting är liksom klart, förutom att jag vill plocka undan lite i lägenheten innan vi åker också, men jag har ju morgondagen på mig.

Nu sitter jag i alla fall här, med ett glas vin framför mig och försöker varva ner. Om dryga timman kommer (S)mackan och skjutsar oss till Emelie. Blev så sjukt less när bussarna misstajmade totalt, skönt att han orkade skjutsa. Nu ska jag bara njuta av kvällen, ha trevligt och sluta stressa. Haha!

Puss på er

Taggad till tusen

Snart bär det av :) Eller, ja.. 2 dagar kvar men jag tror att det kommer att gå fort som bara den . Särskilt när man har så mycket att göra. Igårkväll/natt försökte jag packa. Jag vet att jag inte är ensam om problemet, men det blir alltid för mycket. Jag skulle behöva en coach vad det gället detta. Skorna är värst, jag och Max blir lite ovänner angående hur många par jag borde få ta med mig. Jag har argumenterat mig fram till 5, sen var det tvärnit. Suck! Vi ska ju faktiskt vara borta enda från måndag - lördag morgon. Och och precis som med kläderna så vill jag ju gärna ha olika dag och kväll. Morr på Max!

Imorse vaknade jag förresten och kastade mig ur sängen för att ringa skomakaren. Jag vill verkligen ha med mig mina guldiga och de behövde klackas om. Jag fick tag i världens söstaste gubbe som sa att han skulle fixa dem på en gång när jag förklarat problemet, så jag åkte dit direkt och fick hämta dem en halvtimma senare bara. Så enkelt var det löst! Efter åkte vi och köpte lite duschgrejer att ta med, åt mat osv. Hittade äntligen ankelsockar i barnstorlek som inte var täckta med Hello Kitty eller liknande. Skönt!

Nu ska vi snart fortsätta packa lite. Usch, så  rädd för att glömma något! Sedan måste jag hoppa i duschen och göra mig i ordning eftersom att det blir party hos Emelie ikväll. Så fullspäckad blev dagen :p Och imorgon eftermiddag åker vi hem till mamma och pappa och sover där, smidigare att ta sig iväg på morgonen då.

BTW, vi har en vattenpark jättenära hotellet. FÅR INTE GLÖMMA BIKINI! :)

PUSS

...

Någon tvätttid fanns ej. Suck! Det känns som det kan bli lite stressigt innan avresa. Blä, jag hatar att stressa. Fråga Max hur rolig jag är sånna gånger. Man vill nog helst ha ett säkerhetsavstånd på 200 m. Jag skäms nästan lite över mig själv!

Nej, men hur som helst. Imorgon ska vi fira Max farfar som fyller år, Ida och Kenneth ska även kika förbi så där finns inte jättemycket tid. På Lördag blir det partyparty hos Emelie, så inte där heller med andra ord. I värsta fall får jag väl åka hem till mamma och pappa och tvätta imorgon. Söndag känns lite väl sent! Jag blir som lite sugen på att sätta in tvättmaskin i lägenheten, så bekvämt det hade varit.

Sitter och tittar lite på resan. Det ska bli så roligt att åka iväg en sväng. Vi ska bo på ett centralt hotell i Tallin, Metropol tror jag det hette. Bilderna ser jättefina ut och det ligger nära shopping, uteliv och allting. Känns helt perfekt!
Sedan färjan i sig vet jag inte så mycket om, har aldrig gjort något liknande sedan finlandsfärjan när jag var 5 kanske. Men det ska nog bli jättekul! Det enda jag la märke till var hur svinigt dyrt det var med mat på båten. Men har man semester så har man :)

För övrigt, hotellfrukost med buffé är kanske det godaste som finns. Jag är redan sjukt sugen!

Nu ska jag hoppa i duchen!







Vardagsrummet

Jag snabbtog några bilder av vardagsrummet som börjar bli klart, det saknas en matta i alla fall. Jag ber om att hänsyn tas till den usla fotografen (jag) och dennes kamera (jag kunde inte hitta Max). Färgerna överrensstämmer väl inte helt med verligheten och bilderna blev jättedåliga. Men det får ni stå ut med!


Här händer det saker

Sjukt dålig uppdatering sista dagarna, jag har haft så himla mycket att göra. En himla massa fläng hit och dit. Bland annat har jag shoppat lös och gjort färdigt vardagsrummet här hemma och jag känner mig jättenöjd.  Jag köpte jag fina kuddar, blommor, ljus, en stor tavla, en tidningskorg, ett fia med hutt och en jättefin vattenkaraff med tillhörande glas. De två sistnämda var väl inte riktigt till vardagsrummet men. Juste, inte att glömma heller.. en "nyckelhängare" till hallen också. Inget nyckelskåp, utan någon annan nymodighet. Haha! Nej, men det blev jättebra!

Sedan har jag även hunnit med utgång, middag hemma hos mamma och pappa, lite bio, lite mys osv. Juste, kanske det viktigaste av allt. Igår bokade vi vår resa och åker på måndagmorgon, vääldigt tidigt. Blev inte direkt som planerat eftersom att en ospecad resa till Turkiet inte är värd 5 tusen enligt mig. Utan vi bilar ner till sthlm tillsammans med bästa vän frida och hennes syster. Sedan fortsätter de med familjen till Italien och vi åker kryssning till Tallin, shoppar och festar. När vi kommer tillbaka på Fredag så blir det även lite shopping i Sthlm. Det känns som man får så mycket mer för pengarna. Och faktiskt väldigt kul att göra något nytt också! Vi får lyxa till det med hotellnätter, god mat och förmodligen en del nya kläder :) Hoppas att mina nya skor hinner komma innan dess, sjukt tråkigt om de inte får hänga med. Haha!

Nej, som ni förstår så är det rätt fullt upp här med packning och dylikt så nu ska jag springa ner till tvättstugan och se om det finns någon ledig tid. Bäst för mig! Handtvätta lockar mig inte alls.

PUSS

Sjukt intensiva dagar

Jag kan inte förstå att första veckan av min semester redan är puts väck. Gud vad fort det går! Men jag har faktiskt haft en jättebra vecka också och tiden går väl fort när man har roligt.

Igår var en sjukt intensiv dag. Vi åkte till Bettnes som planerat men blev inte särskilt långvariga. Jag och Chris var de enda som var män och badade. Och det gjorde vi inte direkt för att svalka oss utan för att vi är så sjukt barnsliga och ville leka i vågorna. Benen domnade efter cirkus 30 sekunder. Mys!
Efter det var det inte ens roligt, så kallt.. så vi packade ihop och begav oss. Vi var tillbaka i stan vid typ 3 igen. Jätteskönt! Hela dagen kvar och vi solade, spelade kubb osv innan vi gick och käkade på nya O´learys. Helt ok uteservering de ha fått faktiskt :) Och åtminstone min mat smakade!

Imorse blev en skö sovmoron innan vi åkte och väckte Pär, käkade lunch och solade solarium. Jag har ju inget val, när ska jag sola?

Nu har jag och Max städat i två timmar och jag är så lättad. Jag kunde inte röra mig i lägenheten utan att få damp över all sand och skit. Men nu är det fint igen, Lisa nöjd. Chris och Pär slöar i soffan.. tror jag ska följa dera exempel innan jag kastar mig i duschen. Bio ikväll :)

PUSS

Mot stranden

Efter många om och men, överväganden fram och tillbaka och packar vi och gör oss klara för Bettnets. Solen lyser ju och inte ett moln, men det blåser ju en del och är inte hundra grader varmt därför kändes inte havet tveklöst. Jaja, bettnes är i alla fall största och finaste stranden här, mcket folk och det går faktiskt att köpa MAT (viktigt enligt Max oxh Chris) haha! Nog kunde det ha varit skönt där det varit lite mindre vind och varmare i vattnet.. men Bettes är ändå bäst.

Jag tror faktiskt att jag har en svingammal bild från Bettnes på den här datorn, från typ -05 eller något. Får se om jag hinner söka reda på den nu eller om de börjar skrika på mig. Jag är trots allt redan fixad och klar.. Skatbofrisyren är uppsatt, shortsen och linnet är på, bikinin under. FÄRDIG! Det måste ju vara en av de bästa grejerna med sommaren..


Nej, nu ska jag kika efer bilden, sjukt länge sedan jag såg den.

Efter en kort och inte allt för noggrann genomsökning blev bilden inte funnen. Men kan i alla fall säga att jag varit man och hoppat härifån, 18 m.. jag är cool!




Man skulle kunna säga att jag äger dem allihopa

Gud vad kvällen har gått fort. Eller, egentligen hela dagen men. Vi gick ut och spelade två omgångar kubb.Ett beroende? Jag vann för övrigt båd, trots olika par.. kan detta betyda att jag äger? ; ) Lär vara fallet!

Vetetusan vad de andra gör i vardagsrummet.. Själv vill jag typ gå och lägga mig, psykiskt utmattad efter kubben, haha! Nej, gud vad det spårade till slut. Värsta psykningen jag varit med om.

Jag kollade vädret i morse och om jag inte kollade tokgalet så skulle det vara varmt och skönt imorgon också. I så fall ska jag banne mig till stranden och steka sönder. Jag har slöat lite på den fronten. Min plan har liksom varit att jag ändå kommer se ut som en pepparkaka efter utlandsresan men får kanske tänka om där. Billigaste sista minuten vi hittar ligger på 5 papp och är ospecad. Jag tycker liksom inte att det är värt pengarna när det ligger på ordinarie pris och man ändå inte vet vars man hamnar. Jaja, hoppas fortfarande på at priset sjunker och vädret håller i sig här hemma. Håll tummarna!

Om inte annat får jag kanske använda pengarna till att köpa en kisse i höst ; ) jag och Max ska ju i alla fall "prata om saken" efter sommaren, har han sagt.

Godkväll på er, ska vara lite social.

Balkongen nästa

Jättemysig dag! Vi har grillat och ätit jättegod mat hemma hos mamma och pappa. Kyckling, sås, "potatisskruvar", sallad med fetaost, vattenmelon, grillade majskolvar och jordgubbar med glass till efterrätt. Mums! Verkligen hur mätt som helst. Vi drog några kubbmatcher också. Jag börjar som vara rätt fäst vi det, haha! Sjukt roligt att spela när vädret är fint och så :)

Nu har vi i alla fall kommit hem och Chris och Micke är här också. Jag tror att det blir ganska lugnt ikväll. Typ umgås och dricka lite. Är det sommar så är det :)

Btw, två skor beställdes hem nyss och nu ska de fan hem till mig också. Annars var det sista gången jag beställde skor via Internet. Punkt.

Nej, tror det andra smitit ut på balkongen så ska joina dem =) Trevlig kväll på er!


solsken

Usch, jag är fortfarande deppig över mina skor. Blää!

MEN, det är strålande sol ute, max första dag på semestern och snart åker vi hem till mamma och pappa, spelar kubb och grillar. Det blir mys! Jag ska äga ut pappa och Max totalt, de tror nämligen att det blir lekstuga för deras del. Hoppas att mamma och Julia inte är helt värdelösa ; )

Ikväll är jag nästan lite sugen på utgång, men ingenting jag direkt hade planerat. Jag vet att Chris kommer hit ikväll i alla fall. Får se vad jag kan locka med dem på, eller någon annan.. haha! Jag är på på humör idag, TROTS skorna. Men lite arg!

Jaja, solen väntar.. bara Max blir klar så.

PUSS! =)

!!!!!!

Åh, gode gud!! Ytterligare ett vansinnesutbrott närmar sig. Kikade in på min mail bara för att kolla om jag fått något som bör läsas eller så och det kan man väl påstå att jag fått 

"Hej!

Ledsen att denna artikel är slut i lager, så vi kan tyvärr inte levereva ut dem."

Mina älskade skor! Jag hade ju fått orderbekräftelsen och allt. Hur kan de gå att beställa och sen är det helt plötsligt slut?

 

MORR MORR MORR

 

 


: )

Nu har jag lugnat ner mig efter mitt lilla utbrott. När Max kom hem igårkväll så satt han igång DVD:n utan större problem, så klart! Jag hade tydligen gjort ganska rätt, men fick damp när det inte ville så den hade tydligen hängt sig. Mitt tålamod alltså! Jag fick i alla fall se filmen till slut, dessvärre somnade jag men det var ok ändå. Huvudsaken den gick igång, annars hade bli blivit tokig så som jag kämpade.

Idag blev det ytterligare en lång och skön sovmorgon. Varför är jag inte ute i solen? Det är ju skamligt. Jag har som tyckt att det varit så skönt att vila upp sig och sova länge såhär första veckan på semestern när dom andra fortfarande jobbar. Men det blir andra bullar från och med imorgon hade jag tänkt.

Resten av dagen i alla fall, såg femte Harry Potter filmen, käkade på Teggrillen och var och handlade lite. Nu snart ska jag mysa med lite Unga mödrar och CSI, kanske till och med tillåta mig själv att somna i soffan senare.  Hmm..

Nej, nu ska jag spana efter lite sista minuten resor : )

Och btw, skorna med niat är på väg hem till mig.. får se om någon av de andra kanske kommer senare. Men igårkväll tyckte jag verkligen atT jag förtjänade ett par på en gång efter den olyckliga kvällen tillsammans med DVD:n. Hoppas de kommer så fort som möjligt så jag får lite använding av dem nu när det är varmt och skönt, och kanske utomlands :)


ARG

ÅHH!!! Jag hatar alla typer av elektroniska prylar och liknande. Här har man semester och lägger sig skönt till rätta för att se en film och sedan får jag inte igång den förbannade dvd:n. Jag blir galen! Jag har nog tryckt på alla knappar jag kan trycka på och jag får ändå inte fram den dumma filmen. I ren desperation ringer jag pappa för råd, men vad hade jag trott.. Självklart försöker han hjälpa mig (vilket jag kanske förstår i efterhand inte är det lättaste över telefon) och sedan säger han "Ja, du är släkt med mamma du.." Det är ingen komplimang för er som inte känner min mor. Hon kunde knappt byta kanal efter att vi skaffade boxer för x antal år sedan, två TV-dosor var helt enkelt en för mycket att  hålla reda på. Men tydligen ska jag inte säga så mycket själv! Dumma, Dumma..

Nej, nu får Max ta och komma hem från jobbet. JAG SKA FAKTISKT SE PÅ FILM!!!!!!!

Skor, skor, skor

Nu är jag precis hemkommen efter en massa fläng. Förmiddagen på stan, som jag skrev tidigare. Lite nytt i garderoben blev det.. en långärmad svart tröja som helt enkelt bara var nödvändig men inte så rolig att köpa, en vitt linne med tryck, spetsleggings och en söt klänning. Några skor blev det där emot inte. Jag har däremot spanat in några snyggingar på internet men ännu inte bestämt mig för vilka som ska  få flytta in. Jag blir som ett barn i godisbutik när jag hittar 34:or och 35:or, vill ha dem allihop. Ruggig beslutsångest! Ska lägga in bild på dem i alla fall.

Efter shopping och lunch på stan tog jag bussen till Frida i Obbola. Hon, jag och Malin såg Harry Potter och sedan blev vi bjudna på mat. Kött, strips, sås och sallad. Mycket mumsigt och lyxigt att inte behöva laga ensam nu när man kommit hem.

Nej, gud vad trött jag är.. tror jag ska lägga mig i soffan faktiskt. Undra om det går något på TV!


Vilka av dessa godingar?



Wei

Jag är så förbaskat duktig. Kolla på klockan! Jag kom faktiskt inte i säng tidigare igår, var runt 3 snåret. Men nog är jag uppe nu alltid! Ska bara kladda lite smink och så innan vi åker ner på stan. Det blir frukost där! Kanske Piazza? Världens goaste macka med räkor och cream cheese.

Efter stan åker jag till Obbola och träffar Malin och Frida. Och myser lite med Fridas katt, hihi! När ska jag egentligen få en katt? Nej, men jag och Malin ska i alla fall låna Fridas Harry Potter filmer, jag måste uppdatera mig lite i och med att vi ska se den nya filmen i helgen. Ärligt är det inte helt och hållet min grej, jag gör det mest för laget och sällskapet. Jag är en trevlig jävel : )

Vad tusan är det för väder ute förresten? Det är för tidigt för att solen ska ha dykt upp på vår sida än. Men SMHI ser ju ljus ut och likaså himlen. Jag kör på shorts.. kanske leggings under?

PUSS i alla fall, nu ska jag shoppa lös.

Jag bara njuter

Dagarna går alldeles för fort, jag får nästan lite panik. Men än är det ju faktiskt bara Tisdag. Jag har gjort mitt allra bästa för att bara njuta idag och tycker att jag lyckats ganska bra. Jag tog en låång sovmorgon, låg kvar i sängen och bara njöt när jag vaknade och läste tidningen. När jag sedan klev upp gick jag ut och höll Max sällskap på balkongen under tiden han åt lunch och efter att han åkte till jobbet så har jag legat i soffan, suttit vid datorn, tagit en skön dusch och nu precis ätit lite mat. Om en stund kommer Frida och hämtar upp mig och sedan åker vi till Malin. Det blir lite av en tjejkväll, vi lär ju ska se Paris Hilton´s My New BFF, så sjukt patetiskt och underbart! Och fler sådana här kvällar lär det bli när Malin går på semester på Fredag : ) Sweet!

Finns det något bättre än sommaren?

Imorgon ska jag göra ytterligare något jag gillar. Shoppa! Kanske ska jag unna mig ett par nya skor (Har ni förresten sett de där snyggingarna Kenza lottade ut? Ge mig, finns i 35-5) och något somrigt plagg, men i alla fall nya underkläder och lite småpyssel till lägenheten.  Skulle faktiskt behöva en ny bikini om jag ska våga visa mig på stranden  vid en eventuell utlandsresa också. Haha!

Trevlig kväll på er!



Älskade semester

Jag måste vända tillbaka dygnet så jag itne går miste om det fna vädret. Nu har jag precis tagit mig ur sängen nämligen, rätt illa! Men inte kunde väl jag vet att solen skulle lysa.

Jag sitter och tittar på sista minuten resor. Jag hoppas verkligen att vi hittar någon bra. På Fredag morgon går Max på semester och då kan vi bara dra när vi känner för det. Lovely!

Nej, här kan jag inte sitta och häcka.. dags att hoppa i duschen och sedan kanske ut på balkongen. Senare ska jag träffa Malin : )

PUSS

Utkast: Oj, vad ...

( Skrevs igår, men ville tydligen inte publiceras då)

Oj, vad jag somnade i soffan. Sjukt tur att jag hade ställt en klocka bara för att. Nu har jag skyndat mig upp, bytt kläder och sminkat mig lite. Jag ska gå in till stan om en liten stund och träffa Emelie, en gammal klasskompis, nu när hon slutar jobba. Jag håller lite tummarna för att hon har en kurrande mage i och med att jag sov i stället för att käka middag. Men lite sömn ar säkert bara nyttigt för att ta död på min förkylning.

Vi ska nog inte göra något ansträngande alls ikväll, jag ska spana in hennes nya lägenhet till att börja med i alla fall. Men det blir nog inte för sent.. många timmars sömns i natt också är tanken.

För övrigt, jag har världens I-landsproblem. Solen lyser ute, det ser riktigt skönt ut.. men klockan är över 8, hur varmt kan det vara ute? Det är liksom så sjukt jobbigt att klä på sig, springa fyra trappor ner (ok, vi har hiss, men ändå) för att sedan inse att en tröja till hade varit ett smartare drag, eller att jag kommer svettas ihjäl. Jaja, jag drar en chansning med leggings, tröja och skinnjacka över. Håll tummarna!

Nu ska jag borsta tänderna innan jag går ner till stan.
Trevlig kväll : )

Ett år kvar till nästa vännäsdagarna

Galet trött. Galet sliten. Galet skönt med semester, mums!

Det är egentligen inte konstigt att jag är helt färdig. Min förkylning hann aldrig ge med  sig innan helgen och i fredags direkt efter jobbet (slutade tidigare, kl 3) kastade jag mig i bilen och begav mig till Vännäs. Därefter har det varit väldigt mycket party och väldigt lite sova fram till 3 inatt.

Jätteroligt och trevligt har vi i alla fall haft det. Fredag blev en klassisk Vännäsdagarnafredag med mat hemma hos Max föräldrar med lite vänner, vidare till Norrmans, därefter Hotellet och nattmat på Tre Kronor på hemvägen. Lördag började med marknad i slitet tillstånd, lite lunch och chill fram tills det var dags igen.

Sedan var egentligen tanken att jag skulle åka hem med Max i samma veva som han begav sig till jobbet igårförmiddags men jag bestämde mig för att stanna ändå så jag blev all alone i Max föräldrars hus, de var på andra äventyr. Dock var Chris, Frida och Pär där och höll mig sällskap. Vi spelade kubb och jag och Pär är för övrigt oslagbara på den fronten. Utmana?

Vi öagade sedan mat med Max föräldrar, en massa iopplock från helgen. Alltså, dom är kanske den bästa "andra familjen" men kan ha. Bäst, bäst, bäst!
På kvällen gick vi till Norrmans igen och spelade riktig kubbturnering och drack lite. Dock gick det inte längre lika bra när jag och Pär inte fick teama.

Nu är jag äntligen hemma, faktiskt äntligen.. känns så skönt att få ta igen sig. Jag har lovat mig själv att göra så lite som möjligt fram till nästa helg så att jag hinner bli riktigt kry. Därför har jag köpt en fet godispåse och bunkrat upp med How I met your mother i soffan.

Jag tror att jag ska återgå till det nu. Lägger in några bilder från helgen senare..

OCH JUST DET!!! En sak till, igen.. Jag har SEMESTER!!!!!!! Kan inte säga det för få gånger.

PUSS

Sjukisdag

Oj, det var himla länge sedan jag skrev något. Jag kan inte direkt säga att det berott på att jag har haft fullt upp.. men jag har i alla fall några bortförklaringar. I helgen fungerade inte Internet och jag sov förövrigt  typ 24/7 och nu har jag insett varför.. för tillfället sitter jag nämligen med feber och en fin förkylning. Helt rätt i tiden, verkligen! Sista veckan innan semestern och jag har jättemycket att göra på jobbet + att det är vännäsdagarna i helgen och missar jag det kommer jag att ligga hemma hos Max föräldrar, sörpla te och gråta för att det är så synd om mig.

Nej, men det är faktiskt lite bättre idag. I måndags på jobbet kände jag mig inte pigg alls och igår fick jag helt enkelt stanna hemma. Tror jag har lite smygfeber nu och halsen känns inte i toppskick, men på väg åt rätt håll. Jag hade faktiskt tänkt mig till jobbet imorgon, men jag ska väl inte säga för mycket heller.

Det händer så himla myckt nu och jag blir så stressad av att ligga sjuk. Inte nog med att jag missar så mycket på jobbet, dessutom fyller lillasyster år imorgon och sedan vännäsdagarna. Men på sätt och vis ska jag väl vara glad att jag är sjuk nu och inte på semestern.

Idag har jag faktiskt inte tänkt göra ett skit. Jag ska bara slöa i soffan/sängen och invänta bättre tider. Om jag känner mig i skick i kväll och tänker gå till jobbet imorgon så ska jag nog försöka packa lite inför helgen så att det är klart ikväll. Kan bli ganska stressigt med tanke på att jag jobbar till 17 och sedan åker raka vägen till Obbola och firar lillasyster. Jag hoppas förövrigt att hon blir nöjd med sin present i och med att det var en jäkla chansning.

Nej, huvva.. detta var ansträngande. Nu ska jag gosa ner mig under täcket igen.

RSS 2.0