Förresten..

Vars tusan hittar jag de perfekta stövlarna i åtminstone storlek 35? Gärna lårhöga, höga ska de åtminstone vara.

VAR FINNS DESSA?

Snart kommer min älskling

Snart kommer min älskling hem :) Wie! Jag börjar bli riktigt övervänt. Senast vi var ifrån varandra en vecka så här var när jag var nere i Halmstad på utbildning i slutet av sommaren. Men det är liksom inte riktigt samma sak när man är iväg själv. Då är alla ens rutiner helt rubbade, det händer mycket och tiden går så väldigt snabbt. Fastän jag inte varit göra-lös mer än nån minut dessa dagar så känns det som att han varit borta superlänge. Min fina Max :) Han är så välkommen hem så det är inte sant.

Nej, jag hade tänkt mig att stoppa en macka eller liknande i magen. När han kommer hem ska vi pussas och kramas till tusen innan vi åker iväg och handlar lite. Känns med andra ord som att det kan bli en rätt sen middag..

Trevlig eftermiddag på er.

Lördag kväll

Hallå gott folk :)

Jag är på strålande humör och jag vet faktiskt inte riktigt varför. Haha!

Jag har precis kommit ur duschen. Egentligen är jag väl ganska nyligt hemkommen också. Max är ju i stugan med Pär och har varit där sedan i onsdags så igår efter jobbet passade jag på att åka hem till mamma och pappa för en riktig slöiskväll. Jag och mamma åt lite god mat och myste framför TV:n med godis. Sen somnade jag rätt tidigt för att kliva upp och åka till stan med syster idag.

Btw så blev jag stoppade av polisen för första gången. Lite skakis blev jag med han var rätt gullig. Och vadhade jag att oroa mig för när jag var "så nykter som man kan bli".

Det blev en del shopping idag kan jag lova :) Det är full fart för det mesta på min och syrrans shoppingturer, haha! Jag hittade inte godbidtarna på HM, det var väl dagens besviksele. Får se om jag kanske ska beställa någon av dem. Synd att det inte går att prova via internet bara...

En svart kavaj (äntligen!!), en en väst med något nitliknande på, nya leggings och en spetströja inhandlades i alla fall. Det gick väldigt mycket i svart idag.. Men vadå, det är ju höst och svart blir aldrig tokigt.

Nu sitter jag här och väntar på att tjejerna ska komma. Myskväll med Frida och Malin väntar. Vi får se vad vi hittar på, känns superroligt att de kommer. Det är verkligen mina tjejor från småbarntiden och kommer så fortsätt.

Nej, nu sa jag sminka mig innan de kommer. Plaggen visar jag sen.

Trevlig lördagkväll på er :)

Mumsbitar

Vansinnigt dåligt med uppdatering sista dagarna.. jag vet, jag vet! Men så är det ibland :)

Nu går vi rakt på sak. Har ni sett de nya plaggen som kommit in på HM Divided? Älskar plaggen nedan bland annat, men massor med fint faktiskt. Nu kliar det i fingrarna igen. Jag undrar om man kanske kan få köpa den där klänningen i förskottspresent till sig själv? Jag ska överväga lite här med mig själv. Bra sugen är jag i alla fall.



Och så var det Torsdag då. Jag tror jag säger varje vecka "Gud, vad veckorna går", men det är ju sant. Jag hinner inte med alls! Imorgon är det Fredag då, tror jag ska umgås med familjen lite faktiskt. Sen på lördag ska jag och syrran till stan bland annat. Nej, lite mat i maggen? Och kanske något bra på TV. Puss

Söndagsmys

Nyvaken :) I stort sätt. Förstår inte hur jag kan ha sovit så länge med tanke på att det inte blev någon särskilt sen kväll igår.

Förmiddagen bjöd på en stanrunda med lillasyster och sedan satte vi oss på NK med Max familj - mami. Vi kom så pass sent till stan att vi fick egentligen ingenting gjort förutom att tokspringa mellan butikerna. Vi ska köra en riktig runda nästa lördag istället. I lugn & ro! Men vå halsdukar rikare blev jag i alla fall. Super!

När vi kom hem åkte Max till jobbet och jag och Julia käkade lite godis, såg på TV och så. Jag somnade självklart i soffan. Obligatoriskt!

Nu har tösen åkt hem och jag väntar på att väcka Max. Det är aldrig roligt, han brukar inte bli så jätteglad på mig. Men han sa faktiskt att jag skulle få upp honom idag. Så let´s do it.. Huvva :p

Nej, men vi har lite att stå i idag faktiskt. Både morfar och Pär har fyllt år nämligen så de ska firas idag. Dessutom hade vi tänkt försöka rå om varandra lite grann och gå och se en bio. Flickan som lekte med elden tror jag det får bli. Jag gillade den första! 

Nu är studen inne i alla fall

"GODMORGON MAX :)" Varma & sköna, från Gina.. inte helt osynligt :) PUSS

Nu behöver jag inte frysa mer

.. och så var snart halva jobbveckan gjord :)

Gud vad tiden går alltså. Snart dags för julklappar och då är jag faktiskt helt allvarlig. I år ska jag banne mig börja i tid. Jag blir som aldrig nöjd, vill att alla ska bli så nöjda och glada som det bara går. Nej, nu snöade jag inte på något helt annat än jag tänkt mig..

Idag efter jobbet kände jag att det var dags att ta tag i koft-problemet. Två nya koftor hade jag tänkt mig, kanske beige och grå. Jag tror jag har sprungit på varenda affär i hela stan men tydligen är det inte så lätt som man kan tro. För, belive me, en kofta kan ha en himla massa brister. Antingen är de för tajta, för stora, för långa, för korta, fel färg, stickiga.. jag kan göras listan oändlig. Men som sagt, i dag var det bara dags. Jag orkar inte en morgon till på jobbet, huttrandes framför tangetbordet.

Sagt och gjort och jag kom faktiskt hem med två stycken. Den ena blev en plommonfärgad lite längre från Åhlens och sedan en stickad beige, lite längre med band i midjan från Gina. Nu behöver jag inte frysa mer. I farten följde det med ett gäng armband också. Jag får som inte nog, de går att kombinera i evigheter. Mums!




Denna från Åhlens, fast plommonfärgad. Den från Gina fanns inte utlagd än, men kommer säkert.



Vad sägs om lite mat i magen kanske? Max den sötingen tänkte mig också när han lagade mat tidigare idag. Vad skulle det blivit av mig om jag inte hade någon som höll lite ordning och reda på mig. Förmodligen skulle jag glömma bort att äta och snart förtvina.

MATDAGS hörrni!

Stövlar som i alla fall värmer en bit upp

Jag sitter och spanar på lårhöga stövlar.  Nog är de snygga alltid, men jag vet inte riktigt hur det skulle fungera till min längd? Jag är ju inte längst i världen. Ska fundera vidare på saken. Förhoppningsvis kommer det kanske in något par här i stan så jag kan testa. Någon som vet om det finns redan?




Dessa från chique.se

Virrpannan

God eftermiddag.

Jag har precis kommit hem efter att ha sett lillkusinen min spela fotboll. Hon är riktigt, riktigt duktig faktiskt. Det är roligt med småknattar i den där åldern, de flesta bara petar på bollen och springer omkring. Men de har två stycken i laget, lillkusinen och en till, som faktiskt är riktigt duktig. 6-0 slutade matchen också, till största del tack vare dem. Haha :p

Jag måste berätta något så typsikt mig som jag lyckades med idag. Jag & Max hade varit på D&D.. jag spanade lite efter vinterjackor och sådär. Sen sprang som tiden bara ifrån oss och vi var tvungna att skynda oss hem för att Max skulle till jobbet. Han kutade bara mer eller mindre in och hämtade matlådan och åkte igen. Till saken hör att han en halvtimma tidigare hade han lånat min telefon och jag trodde att han fortfarande hade den på sig. Så i panik springer jag ut ur lägenheten och han har redan hunnit med hissen så i bara sockar springer jag alla trappor ner (vi bor in på andra våningen direkt) för att hinna ikapp honom men eftersom han parkerat utanför dörren hinner jag inte. Där står jag, i sockar och inser att "Juste, jag har ingen nyckel på mig. Vad gör jag?" Som tur är hade dörren inte gått igen helt, så jag tog mig in i lägenheten igen. Och det roligaste av allt.. självklart hade Max lagt min telefon i min jackfickan. Virrpannan nr 1, det var jag det. Lyckas alltid..

Hela helgen har faktiskt bara  rusat förbi mig. Vi har haft en riktig myshelg, hur härligt som helst. Men det går ju så himla fort. Veckorna flyger bara förbi. Nästan läskigt!

Nu ska jag i alla fall plocka lite här i lägenheten, laga lite mat och sedan ska jag läsa lite. Jag har en riktig sån där läsperiod. Fråga Max hur rolig han tycker att jag är om kvällarna. Just därför tänkte jag passa på när han är på jobbet.

Trevlig kväll :)

Vilket sammanträffande

Oj, blogg.se verkar ha lite spunk idag. Vi får se om jag kanske lyckas publicera detta i alla fall. Bara att hålla tummarna.

Helt usel uppdatering denna vecka. Det har varit lite fullt upp helt enkelt. Mycket små ärenden, lite fotboll jag velat se osv. Synsundersökningen blev bland annat gjord. Vilken fantastisk upplevelse, helt allvarligt, att se lite bättre. Jag ska nog faktiskt ta mig i kragen och köpa ett par brillor. Jag kan ju åtminstone använda dem hemma i soffan.

Igår kväll var jag och Max ute och åt en god middag på Rex. Ett & ett halvt år igår, då får man väl lyxa till det åtminstone lite grann? Det var ett filmteam där när vi satt och åt. Nu minns jag inte riktigt för vilka det var, men någon stor mattidning eller något. Får väl spana fram över om man hittar något i och med att vi hade kameran mer eller mindre i ansiktet, haha! Tur man hann hem efter jobbet för att fixa till sig lite:p

Det hände förresten något roligt igår efterara jobbet. Jag och Max hade bestämt att vi inte skulle köpa något speciallt till varandra i och med att det inte var något helår eller så som firades. När jag slutade tänkte jag att jag i alla fall skulle gå och köpa lite blommor, det förtjänar min älskling. Jag stressar in och köper en bukett för att skynda mig hem, lite i min egen värld. När jag sedan är på väg ut så blir jag stoppad av någon vid utgången och tittar upp. Där står Max! Haha, vi höll verkligen på att skratta ihjäl oss. Vilket litet sammanträffande. Om inte annat så är vår lägenhet upppiffad med dubbla uppsättningar färska blommor nu:)

Nu ska jag kika efter lite godbitar kläder och skor. Gud vad det kliar i fingrarna efter lite nytt i garderoben.

Puss på er.


GAH

Jag missade top model igår. Misslyckat! Men varför går det inte att se det på Tv3.se nu? GAH! Arg Lisa!

Nej, nu ska jag hjälpa Max med maten. Äta bör man, annars dör man.
Btw, nu har jag bokat synundersökning. Duktig flicka!


Puss!

Här har ni glasögonormen.

Hallå bloggen. Hur står det till?

Som jag kanske nämnt här tidigare så är min syn inte den bästa. Jag har i veckan beslutat att ta tag i detta. Nu tror jag inte att det är så farligt att jag är en ren trafikfara, men det vore skönt att slippa kisa och ändå se vad det står på TV:n. Så här lät det till exempel när vi såg på fotbollen igår.

Jag - Max, det är jättebra siffror i det här matchen.
Max - Va?
Jag - Jag menar att de är stora, jag ser ställningen och matchtiden :)

Enda anledningen till att jag inte orkat ta tag i detta tidigare är att det kostar pengar, pengar jag inte orkat lägga ut på ett par glasögon jag inte kommer att använda. Helt enkelt för att jag tycker att jag är så vansinnigt ful i glasögon. Och det är faktiskt ingen överdrift heller. Jag har inte ens ett par solglasögon för att jag inte hittar ett enda par jag ser hyffsat normal ut i.

I alla fall, less på kisa.. därför gick jag in på Synoptik.se för att kolla lite kring synundersökningar och så. På sidan hade de ett verktyg där man kunde ladda upp en bild på sig själv och testa olika bågar. Rätt kul faktiskt. Nu hittade jag ingen riktigt bra bild på mig själv, eftersom den måste vara tagen rakt fram ifrån och så. Men här är resultatet i alla fall..

Se & njut! Gode gud, varför lägger jag ut detta?



HAHAHA, hjälp! Jag kan inte titta på det där.
Nej, nu byter vi ämne tycker jag.

Max föräldrar har precis åkt här ifrån. Det ringde tidigare idag och frågade om de fick komma och bjuda oss på lite lunch. Ja, tack! Så vi har ätit tillsammans och kollat på en massa bilder från Björns besök i Kina. Jag skulle verkligen villa åka dit. Så häftig kultur och så annorlunda mot här hemma.

Om en halvtimma ungefär ska vi hem till min kära mor och far. Vilken familjehelg detta blev! Pappa fyllde år tidgare i veckan så det blir lite presenter och fika med släkten. Mysigt!

Nej, nu ska jag spana in en sida en kompis tipsade om, där man kan göra en "elektronisk önskelista". Perfekt att ge till mor, far och Max. Folk brukar tycka att jag är lite knepig att köpa presenter till. Har aldrig förstått det där men..

Trevlig eftermiddag på er :)


...

GUD SÅ SKÖNT MED HELG!!! Helt otroligt :)Det har näst intill aldrig varit så skönt att åka hem från jobbet som igår eftermiddag.

Jag träffade Max på stan när jag slutade och vi gick tillsammans och köpte en present till pappa som fyllt år och sedan käkade vi lite mat. Vi åt på Café Stationen, en västerbottensostpaj med sallad och skagen. Supergott!

Sedan hem och kikade på damfotbollen som förövrigt sög. Jag var så arg! Frida och Chris var med också, satt mest och skrattade åt mig. Haha!

Nej, men senare tittade jag och Frida på en film och vid 11 tiden kanske åkte vi in till stan allihop. Jag kommer inte på vad stället heter, gamla Lobbyn.. de  har ju i alla fall börjat med nattöppet. Riktigt bra grej! Under helgerna har det öppet till 03:00. Vi satt där till 2 tiden kanske.. fikade, drack kaffe och spelade lite kort. Jättetrevligt och perfekt för en lagomt slö fredagkväll. Personligen tycker jag att jag ska ha en guldstjärna i kanten bara för att jag var uppe så sent. Inte illa ;)

Idag har vi varit på en liten tripp jag, Max och Frida. Vi tog bilen till Lögdeå Modehus. Jag måste säga att jag blev lite besviken. Jag var ute efter en jacka och tänkte att jag borde kika där eftersom de har rätt mycket bra märken och så. Jättefina kläder, visst.. men gud vad dåligt med storlekar det var. Nu vet jag ju inte om det kanske bara var tillfälligt, men ändå. Jag blev rätt besviken! Någon jacka blev det inte men jag fyndade där emot ett par svarta jättefina byxor för FEMTIO kronor. Hör och häpna!

Så, vad händer ikväll då? Själv känner jag mig helt slut, som vanligt. Jag tror att jag bara ska mysa med min älskade pojkvän som det känns som jag knappt sett sista veckorna. Kika på fotbollen, äta lite gott och så.

Nej, nu ska jag vara social och umgås.

Puss!

Cykeljävel, om man får säga så..

Hallå bloggen.

Det är ett under att jag sitter här och skriver. För cirkus en timma sedan såg det ut som att jag skulle ligga under filten i soffan och vara på dåligt humör, men det vände.

Jag var bara så trött och slut på jobbet idag, kändes inte som jag gjorde någon nytta. Glad blev jag i alla fall när klockan närmade sig 17, men givetvis skulle ju något ställa till det.
Jag promenerade glatt till cykeln och sen får jag inte upp låset. Nyckeln ville som inte in alls, typ som om någon limmat igen det eller något. Men det skulle väl ingen göra? :/ Jag orkade i alla fall inte fundera utan blev bara sjukt irriterad och traskade därifrån. Jag gick verkligen och muttrade och tyckte synd om mig själv som skulle gå hela vägen hem i höga klackar. Men så fick jag värsta snilleblixten, hade ju busskort i jackan. Woho! Jag tog bussen till Statoil, köpte lite godis och en tidning.

Hemma hade det ramlat in en HM-katalog också. Det gjorde ju inte saken sämre! :) Jag är genast mycket gladare och nu ska jag mysa i soffan med liite godis och spana efter höstkläder.

Haha, jag är inte så komplicerad, inser jag när jag läser det här. Lite godis och kläder så leker det igen.


PUSS!

RSS 2.0