Tidig morgon..

God morgon.

Jag sitter bara här och myser. Jag somnade sent i natt, runt 4 tiden. Låg bara och glodde på TV och tog det lugnt tills jag somnade i soffan. Sen vaknade jag när Max kom hem från jobbet där efter 6 och vi gick och lade oss i sängen. Efter det kunde jag inte somna om och kände mig lite småstressad. När jag insåg att det var hopplöst klev jag upp och insåg då att det faktiskt inte alls vara hela världen. Ljusstaken och granen lyste så mysigt, jag såg snön utanför och det var så tyst och skönt. Jag gick in i köket och gjorde några mackor och slog på TV:n. Supermysig morgon.

Och vafan, det är allt annat än hela världen. Om inte annat så har jag tagit vara på dagen och dessutom är det bara två och en halv arbetsdagar kvar så vad gör det om jag är lite trött i veckan? Jag har evigheter på mig att vila upp mig sen.

Nu ska jag återgå till soffan. Funderar på att koka en kopp te först bara..

Ha det så bra.

Julstämning av rang

Hallå gott folk. Här var det ruksitgt länge seadn jag skrev någon rad. Men så blir det väl ibland..

Den mest spännande som hänt på senare tid är väl att jag blev sjuk av den där jävla svinissprutan. Suprise? Noo!
Jag tog den i onsdags och redan på torsdag morgon hade jag feber. Det var värst igår egentligen och nu börjar det bli lite bättre. Har nog fortfarande lite feber, men inte så farligt.

Idag har jag och Max pyntat granen. Den blev så fin :) Så nu är det mysstämmning här. Synd bara att jag får mysa själv ikväll eftersom att han jobbar. Uggla i min ensamhet. Får inte lämna lägenheten pga febern, så spännande blir denna lördag.. Äschdå, lika bra att vila upp sig.

Nu ska jag se om det blir nå mat i det här huset.

Puss.

RSS 2.0