Det var ju det där med köpstopp..

Godkväll mina vänner.

Ytterligare en kväll spenderas i min väldigt tomma lägenhet, haha! Nej, i helgen hade jag faktiskt beslutat mig för att ta det riktigt lugnt, spara pengar och försöka vila upp mig. Veckan har varit superhektiskt, jag har ätit kasst och inte känt mig så pigg. Där med kändes det nästan nödvändigt. Jag tycker att jag har lyckats ganska bra faktiskt.

I fredags när jag kom hem från jobbet fick jag upp Max ur sängen (han jobbar skumma tider nu) och sedan mötte vi Chris på ICA för att handla lite. Sedan smaskade jag på godis och läste en bok medan pojkarna såg på TV. Sussade sedan sött i soffan rätt tidigt. Så rolig var jag! Som vanligt ungefär, haha!

I morse hämtade jag mamma, pappa och syrran på flyget. Inte alls avundsjuk över deras brännor eller något, inte alls.. Nej, sen åkte vi ner på stan när Max vaknat och åt lunch/middag med Frida. Och senare på kvällen har jag varit och kikat på innebandy med flickorna mina. Hellugnt har jag väl inte tagit det, men nu är jag i alla fall hemma igen och ska snart krypa ner i soffan. Jag har ju hela morgondagen på mig att vila också.. Nog för att jag borde städa men.

En sista liten sak tror jag att jag ska ta tag i innan jag bäddar ner mig. Jag har mer eller mindre köp-stopp för tillfället vad det gäller kläder och (inte enligt mig men) onödigheter. Men jag har faktiskt inte köpt ett enda spetsplagg och det tycker jag att jag förtjänar. Funderar på att klicka hem ett. Om det blir en topp eller klänning får vi se snart.




Visst är denna underbar? Men dock känner jag inte för att punga ut med cirkus €262 i dagsläget. Från
Net a porter är den i alla fall. Och ryggen..mums, säger jag bara.

(Mamma, du glömmer väl inte att jag fyller år snart??)


Nej, puss och god natt på er. Nu ska jag glo på TV och tycka synd om mig själv för att Max är på jobbet och inte hemma och myser med mig. Haha!



Bilder från helgen

Trött! Soffan? Jag tror nästan det. Ska mysa ner mig där, glo på tv, kanske en liten powernap och så.. innan Max kommer hem där vid 23 någon gång. Det är inte något vidare kul när han jobbar eftermiddag. Träffar honom i stort sätt ingenting på hela veckan och dessutom jobbar han på lördag också. Just därför får man väl ta vara på det lilla, så att säga :)

Nej, lite bilder från i helgen ska jag ta och bjuda på. Får se om Malin har några fler sen..
Vi började hos mig, vidare på Teg och slutade på TC. Början av kvällen såg ut ungefär såhär..


Ett helt år kvar..

Åh, jag har precis suttit och kollat igenom alla bilderna från Tallin. Jag tror jag tar tillbaka om jag nämnt något positivt med hösten i inlägget tidigare. Sommaren är faktiskt helt oslagbar på alla vis. Och gud vilken underbar resa vi gjorde. Den fick verkligen 10/10 vad det gäller allt. Sällskapet, maten, shoppingen, festandet, vädret.. ALLT! Fast självklart, sällskapet gjorde ju hela resan. Världens underbaraste Max verkligen. Jag hoppas vi får åka iväg snart i igen. Det vore kanske det bästa :) Älskade, älskade Max..







Höstkläder

God eftermiddag.

Helt slut som vanligt, det brukar vara så på måndagar. Inte lätt inte!

Gud vad man känner nu att hösten börjar närma sig. Egentligen är hösten inte alls min grej. Jag gillar värmen alldeles för mycket. Visserligen är det ganska mysigt när det börjar bli mörkt ute. Men annars, njae..
Dock finns det ett annat lite plus. Det kommer inte en himlans massa snygga kläder nu lagomt till när man ledsnat på jeansshortsen, haha! Jag sitter och dregglar mest varenda dag. Max däremot tycker inte att jag får köpa mer kläder nu.. men kolla kostar ingenting. Och lite nytt i garderoben måst ejag faktiskt få. + att jag fyller år sista oktober så skor och kläder lär stå överst på önskelistan. Ska börja kika lite redan nu.

Bland annat dessa skulle passa fint i min garderob


Delight Lace Dress SEK 199, Vila - NELLY.COM Boyfriend Vest SEK 699, One Teaspoon - NELLY.COM Orlando SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM Bangkok SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM Plaggen ovan är alla från Nelly och det sista skoparet finns i 35. Galet sugen man blir. Jag vet att jag inte är först att säga detta, men måste nämna det.. Gud vad HM har lyckats med sin höstkollektion verkligen. Riktigt imponerad! Nu får man bara se hur mycket man hinner få tag i innan det är väck.. Nej, nu ska jag fortsätta kika lite och uppdatera en önskelista ;) Puss på er!

Helgens bravader

Nu ekat det tomt här hemma kan jag lova.

Gårkvällen var jättebra och så. Frida hängde med hit och sov. Idag har vi inte gjort mycket mer än att slöa i soffan. Max har åkt till jobbet, Frida for nyss hem och min lilla prinskorv har åkt till farmor och farfar. Tyckte det var lika bra för honom att vara där  i veckan. De är hemma på dagarna, roligare för honom.. och dessutom slipper jag kliva upp mitt i natten för att gå ut med honom innan jobbet ;p haha! 

Jag glömde förresten berätta vad som inträffade i fredags innan bion. När jag skrev där innan så var vi i stort sett klara och hade dessutom redan köpt biljetterna så vi tänkte åka vid 10 i. Självklart så skulle något krångla. Tin-tin vägrade stanna själv och satt där innanför dörren och ylade och kraffsade på dörren. Det skar i hjärtat! Av den anledningen och för att inte störa grannarna började jag inse att jag nog fick stanna hemma. Han har inte gjort så, lillpojken, sedan har var valp och jag skulle lära honom vara ensam. Men jag vet inte vad, förmodligen kände han sig inte trygg. Mycket ljud här i lägenheten och han har aldrig varit här ensam tidigare.
Som tur var löste sig allting till det bästa. Jag ringde Malin i ren panik och frågade vad hon hade för sig. Och som den ängeln hon är så ställde hon in sina planer och agerade barnvakt och Tin-tin. När hon smsade under bion och fråga om han fick äta lite äpple så lugnade jag ner mig och insåg att det inte gick någon som helst nöd på honom. Haha! Tack bästaste Malin <3

Så här mysigt tillbringade han sin fredagkväll innan jag hämtade hem honom igen :)


Nej, gud så trött jag är. Och lägenheten ekar som sagt tom.. tror jag ska mysa ner mig i soffan, i min ensamhet. Bara glo på TV halvsova. Malin kommer nog lite senare och kikar på film med mig. Perfekt söndag!

Puss på er

Snart kommer girlsen

Det blev utgång ikväll ändå. Jag har precis gjort mig i ordning och pustar ut lite. Skulle hälla upp ett glas vin men korken sitter som berget. Hoppas flickorna kommer snart så jag får upp skiten. Haha! Hur som haver.. det är Malin, Frida, Amanda och Rebecka som är påväg hit. Vi blir väl här någon timma och sedan åker vi vidare. Max har lovat att vara barnvakt åt lillvoffsen, så han kommer hem då. Kan man hitta snällare pojkvän? Han sa "Det är klart du ska gå ut". Personligen tyckte jag inte att det var så självklart att han skulle måsta vara hemma med lillskiten. Men sån tur har jag! Världens bästa Max!

Nej, nu ska jag spraya lite hårspray.. de borde vara här vilken sekund som helst.

PUSS och trevlig kväll.

(Och ja.. jag är på lite bättre humör idag. Trots att jag inte får ha på mig några nya skor ikväll, haha!)



Barnvakt

Hallå Hallå bloggen.

Detta har varit en sjukt hektisk vecka och jag har varit väldigt,väldigt trött och slut. Nu är den, thank God, över och det är helg!! Dessutom gjorde jag det riktigt bra på jobbet i veckan och kan ta det lite lugnt med gott samvete.

Jag tror att jag har tänkt ägna helgen till just det också, tadet bara lugnt. Ikväll ska vi på bio.. jag, Max och Chris. Om faktiskt bara en liten stund. Max är i duschen nu och sen ska vi åka.

Imorgon ska jag kanske ut med Malin, men vi får se.. jag är ju nämligen barnvakt i helgen också. Kan ni gissa vem som är här?





Jojomensan, men lilla voffsing bor ju här på heltid nu när mamma och pappa är på semester. Det kommer vara så jobbigt när de kommer hem igen och älsklingen inte är kvar här. Men jag vet att han mår bäst att att bo där det finns mer tid för honom och dessutom kan vara ute och lös mer än här. Men lite ont i hjärtat gör det allt. Han är ju trots allt min lilla prins.

Vi har faktiskt varit ute på en skogspromenad för en liten stund sedan. Man  blir så glad när man ser hur mycket han tycker om att skutta omkring sådär.

Nej, men som sagt.. i helgen ska jag nog mest bara mysa med min favoritpojkar. Hihi! Och eventuellt utgång imorgonkväll då. Blir det inte så så ska nog jag och Malin i alla fall mysa, äta fett och se på film på söndag. Det känns faktiskt precis som en sådan helg som jag behöver.

Nu ska jag bara kolla igenom lägenheten så jag inte lämnar något Tintin-farligt framme. Haha! Jag är som inte riktigt van att den lilla byrackan är här än så det är bäst att kolla en extra gång.

Ha en mysig fredagskväll allihop, så hörs vi.
Puss!

BLÄ

Idag är jag på riktigt grinigt och uselt humör. Jag är stressad, trött och mina skor jag beställt har hamnat i Hong kong. Det är inte ens säkert att jag kommer kunna få dem och de är dessutom redan betalade. Jävla skitdag!

Nej, nu ska jag cykla till jobbet och hoppas på att någon piggar upp mig under dagen.

Tjing på er!

Jag ursäktar..

Hallå Hallå.

Här var det stendött och långt ifrån väluppdaterat.

Ärligt talat, efter utbildningen var jag helst slut och efter all hemlängtan så var jag bara men Max oxh vänner och tog det så lugnt som bara gick. Jag tror inte jag satt en minut vid datorn. Utbildningen var i alla fall bra. Jättehärlig grupp och vi hade riktigt roligt.

Nu är det back at work och jag har aldrig haft så mycket att göra i hela mitt liv, ja.. jag finner inte lämpliga ord helt enkelt. I och med detta finns inte så mycket krafter över helt enkelt. Det är väl ungefär mitt sinnestillstånd och därför tänker jag inte skriva ett skit till innan krafterna återvänt och även mitt humör :p
Riktigt så allvarligt är det väl inte, men jag orkar helt enkelt inte..

Nu tänker jag mysa ner mig i soffan och kika på TV till Max kommer hem på någon timma. Sängen tidigt blir det också.

Puss på er!

Fast mark

Jag känner äntligen fast mark under fötterna igen och befinner mig nu på hemmaplan. SKÖNT! Jag har haft en superbra och rolig vecka med ett helhärligt gäng nya människor. Däremot flyget hem var det värsta jag varit med om.

Jag är så sinnessjukt trött. Max och Chris är och köper mat till oss nu. Jag ska slänga mig på soffan och vila lite. Kanske en dusch innan?

Hur som haver så berättar jag nog om veckan som gått senare ikväll.

Gud så gött att vara hemma hos Max igen. Sinnessjukt vad jag saknar min älskling!

Imorgon åker jag igen

Hallåj bloggen!

Jag vill bara sova. Jag är så trött, så trött, så trött.. men första måste jag stoppa något i maggen och packa klart det sista. Halmstad, som sagt, imorgonbitti och jag är hemma igen på fredag eftermiddag. Det ska nog gå bra :) Men jag kommer sakna min Max. Vad är liksom vitsen med att bo på hotell ensam? Hotellfrukost iofs, haha!

Sista två dagarna har varit helt hysteriska. Gårdage började med att vi sprang ärenden på stan jag, Max och Chris och efter det åkte jag och Max hemma till Obbola för att grilla med familjen. Mysigt och gott för lilla magen! Efter det åkte vi till Holsmund för att hämta Max pappa och skjutsa honom till Norrbyn, ett par mil ja.. För att sedan åka tillbaka och hämta Frida. Fråga inte varför! Det slutade i alla fall med att i 3 + Chris spelade fia med hutt här hemma hos oss och hade en hysteriskt roligt natt. Den tackar vi för! Kanske det bästa sättet att avsluta en helt underbar semester, för det har det verkligen varit.

Idag har vi sprungit på Nolia, ätit Sushi och jag har färgat Linns hår + packat, packat, packat. Nu närmar det sig äntligen slutet.

Nog om stressen. Nu tänker jag rå om Max tills jag måste sussa. 5 dagar med tom säng och inget mys i soffan. Skandal!
Vi hörs igen, senast på fredag.

PUSS

STRESS

Jag hoppas på på att hinna skriva ett inlägg i  eftermiddag/kväll. Jag har en sjukt stressig dag framför mig och imorgonbitti går flyget till Halmstad halv 7. Hur pigg kommer jag vara? Bör kanske lägga till att vi kom i säng halv 6 i morse efter en sjukt rolig kväll. Utbildning är det som gäller i Halmstad. Slut med semester från och med imorgon alltså.

Hörs senare idag

PUSS

Ovanligt att jag inte är kry

Förkyld igen. Som vanligt! Blä! Nej, usch så less jag är på det faktiskt. Jag och Max räknade ut att jag är sjuk  snitt en gång i måndaden. Alltså, inte bara lite snorig utan ordentligt förkyld och oftast med feber. Vad hände?

Vi har i alla fall ganska nyligt kommit hem från båten och så. Vi sov där i natt. Hur mysigt som helst, så skulle jag kunna ha det allt jämt. På kvällen fiskade vi lite, läste, drack vin och bara myste. Och när man vaknar på morgonen så har man sol och värme bara man öppnar luckan. Lyx! Synd var det bara att jag inte var helt frisk. Annars hade jag garanterat tagit ett morgondopp också :)

Förresten, i förrgår fick jag min allra första gädda. Jag är ju som ingen storfiskare direkt, men det är ganska roligt ändå. Frida hade varit stolt över mig ;) haha!

Nu ska jag lägga mig i soffan, läsa tidningen och vila lite. Får inte  bli sjukare nu. Utbildning och Halstad väntar på måndag. Bläk!

Puss på er

Det börjar bli trångt i skohyllan

Snart bär det av igen. Här är det snabba ryck och väldigt impulsiva utflykter men det är väl så det ska vara sista veckan på semestern. Nu åker vi till Pärs stuga och fiskar och sedan sover vi kvar i Vännäs för att imorgon fara ut och segla (läs sola för min del). Jag hoppas verkligen på toppenväder och det ser väl inte helt omöjligt ut.

Innan jag springer igen ska jag lägga ut bilder på de två senast skoinköpen. Det ena paret köpte jag i Tallin och de andra idag på Ecco. Jag kände mig så stolt när jag gick ut där ifrån med en kasse i handen som faktiskt innehöll riktiga och bra skor. Inte 11 cm klack och närmast omöjliga att gå en sträcka längre än 200 meter i. Ifs är hösten väl inte riktigt här än men när den kommer så är ju alla snygga höstskor redan borta så jag passade på. 1200 och de lär bara bli snyggare med tiden, ju mer slitna det blir. Toppen!



Obeservera kilklacken på höstskorna som inte riktigt syns i bild. Ber även om ursäkt för det katastrofala bilderna när Max kamera var utan batteri.

PUSS

Jävla myggor

Gode gud vad jag hatar de elaka krypen. Det var lite myggit ute i skogen igårkväll men jag kom undan med endast två bett och var lättad över det. Däremot var myggorna där ute något utöver det vanliga. Det ena bettet fick jag på armbågen och den är jätteuppsvälld. Haha!

Rätt nyvaket var det här. Eller, egentligen kastade jag mig ur sängen första gången vid 10 när något damp ner i brevlådan. Jag trodde att det var mina skor! Det var det inte, däremot var det ett vykort från Frida :) Lika glad för det! På lördag kommer hon hem! Jag hoppas verkligen att de har de hur bra som helst i Italien. Hon meddelade att det var stekhett. Den jäveln kommer att vara hur brun som helst.


Nej, innan jag kladdar lite smink och åker för att köpa tapeter så ska jag lägga ut några bilder från älskade Tallin..




Dessa skyltar fanns överallt, vad tusan betyder det?


Gulleplutten

Hallå, hallå!

Det blev  en lång dag idag. Vi åkte iväg ganska tidigt, där på förmiddagen någon gång. Max köpte lite grejer till bilen och vi köpte present till lillbebben och blommor till de nyblivna föräldrarna. Lilla gossen var verkligen hur underbar som helst. Förstå, ynka 4 dagar gammal.. det gick inte att slita blicken i från honom. De pyttesmå händerna och fötterna och den där lilla, lilla kroppen. Ett litet knyte bara! Så vansinnigt gullig! Nu kommer moderskänslorna, haha!

Iaf, vi stannade där hela dagen. Max och hans far meka med vår älskade, host host, bil och jag och Ingela läste och pratade lite strunt. Sen åt vi mat och dregglade mer efter söt liten bebis :)

Vi kom hem för dryga timma sedan. Och jag har sett Paris Hilton BFF. Haha!


Nej, sömnigt värre är det här borta. Nu ska jag lägga mig i sängen, läsa och mysa med Max så man kommer sig ur sängen någon gång imorgon. Vi ska åka och köpa tapeter, änligen! Så att jag får tapetsera om här snart. På tal om det förresten så hittade jag bilder på Max kamera på hur lägenheten såg ut innan vi flyttade in. Ska lägga in det senare!

Nu blir det sängen, adjö :)

BEBBE

Woho, hängit värre var det här. Jag är helt slut i kroppen. Vet inte vad det är med mig, men det är ju inte helt olikt mig heller. Svininfluensa? Nej, det ska man inte skoja om!

Snart ska jag åka och kolla på lilla bebben :) Typ NU! Jag kommer börja gråta. Haha! Överkänsliga lilla Lisa. Max säger att hela familjen nog räknar med att jag kommer göra det. Bäst jag ställer upp för laget då ;)

Förresten har vi köpt jättejättesöta små skinnhandskar till honom. Vi tänkte  eftersom de är ute så mycket med vovvarna och har det så svinigt kallt där borta i skogen.

Nej, slut på svammel. Nu ska jag borsta tänderna och ge mig iväg. Lägger nog in någon bild ikväll.

PUSS

Jag låter bilderna säga sitt
















Lycklig Lisa hittar Stockmann (motsvarigheten till sveriges NK)





Finns 400 bilder, ska vi kalla detta ett smakprov? Haha!

Jag bara känner lugnet

Gud vad jag är trött. Det är som om man fortfarande inte riktigt återhämtat sig efter närmare en vecka med ytterst lite sömn.  Oj vad jag längtar tillbaka! Helt vansinne! Vi hade så himla roligt och mysigt. Fina, fina Max! Det kunde inte ha blivit bättre gå något sätt :)

Nu närmar sig sig slutet av semestern och det suger. Det riktigt sådär kryper i kroppen av obehag. Tillbaka  till jobbet och nästa ledighet vid jul. Jippi! Ett helt år kvar till sommar och sol igen. Men vi avslutade i alla fall sommaren på bästa möjliga sätt :) Och jag ska faktiskt ta vara på den här sista veckan nu också.

Ikväll har vi faktiskt haft en riktigt slökväll. Pär och David kom hit och åt tillsammans med oss och sedan har vi spelat lite spel. Jag har verkligen fått dille på det, haha!

Imorgon ska vi en sväng på Nolia. Även om jag aldrig köper något där så är det ju faktiskt ett måste. Hoppas att vädret har tänkt bjuda på något vettigt.

Max har förresten köpt en ny sladd till kameran idag. Han ska få hjälpa att fixa och greja lite så ska jag lägga in imorgon.

Nej, nu blev jag sjukt sugen på en skagenmacka med crispsallad, tomat och lök. Mums!

Trevlig kväll =)

Fia med hutt

Hahaha, omg! Vi har just spelat fia med hutt. Jag köpte det för en av mina presentkort precis innan vi åkte med till Tallin, men hann aldrig spela då. Nu har jag, Max och Chris alltså precis invigt det. Jag vann, så klart! Chris kom väldigt mycket sist med allt vad det innebär. Haha!

För övrigt, någon som har besällt skor från Chapnlle? Jag beställde ju två par där i från, för säkert tre veckor sedan. Det har ännu inte dykt upp och jag börjar som nästan bli lite orolig. Förresten köpt jag ett par sjukt najsiga i Tallin, ska visa dem när jag fått kamerasladden imorgon.

Nej, nu ska jag höra om det är dags för en omgång till. Dock är jag lite orad över att det kanske kommer vara elak med lilla mig som klarade sig så lindrigt undan. Äsch, jag äger säker ut dem som vanligt!

Dagens katastrof och roligaste händelse

Det hände något så sjukt roligt för ett par timmar sedan. Allting började på Media Markt, vi var där för att köpa en ny sladd till kameran eftersom den gamla vägrar dyka upp.  Jag och Max "bråkade" om vem av oss som skulle sitta i framsätet när vi åkte därifrån. Jag vann så klart! Sedan stannade vi på Konsum för att köpa lite gott till ikväll och så. Återigen så skulle jag och Max tävla om framsätet och han ställer sig för bilen så att jag inte ska komma förbi, med en stor matkasse i handen var det omöjligt. Därför släpper jag ner kassen på marken för att försöka springa runt honom. Jag vann platsen! Men... en biljävel körde över hela vår kasse. Både Max och Chris fick se katastrofen inträffa, hur bilen rullade sakta, sakta över allt vi köpt. Juicen exploderade, korven blev mos, godis klarades sig sådär halvt och övriga grejer lyckades komma undan. Själv satt jag glatt omedveten i framsättet, nöjd över min vinst. Kanske inte lika roligt att läsa, men kul var det för alla inblandade.. förutom hon som körde bilen, som såg sjukt besvärad ut. Vi fick för övrigt 20 spänn för att köpa en ny juice. Haha!

Någon sladdjävel hade de för övrigt inte. Men imorgon förmiddag kommer Linn hit eftersom att jag ska färga hennes hår, så hon får ta med sin då. Haha, åh.. det ska bli så kul att se alla bilder. Hoppas att det blev bra!

Nej, nu ska jag umgås med pojkarna :)

Borta bra men hemma bäst

Nu är jag hemma! Det känns faktiskt riktigt, riktigt skönt. Vi har haft en helt tokbra semester nu i några dagar, men borta bra men hemma bäst, så är det faktiskt. Går inte att komma undan!

Det blev inte så mycket sömn på bussen i natt kan jag lova. Vi kom fram sex i morse och Pär hämtade oss och skjutsade oss hem. Guld värt med tanke på alla tunga väskor. Här hemma hos oss befann sig en viss nybliven pappa så vi gratulerade, snackade lite skit och fick se bilder på lillskrutten innan vi hoppas i säng. Jag hade ställt klockan på halv 12 men det var helt omöjligt. Man har sovit så lite sista dagarna att jag tror det var nödvändigt att få sova ut. Nu har jag alltså klivit upp för en stund sedan och Max och Chris är och handlar. Kylen är rätt tom, som ni kanske förstår.. gott ska det blir med frukost.

Sladden till vår kamera har sprungit och gömt sig men jag tror Max skulle fixa en nu när han åkte i väg. Jag hoppas det! Sjukt roliga minnen att ha med sig. Haha! Det finns nog många bilder som inte är "bloggvänliga", enligt mig själv. Men vi har säkert tagit över 200 stycken, så nog ska jag lägga ut alltid. Bara jag får sladden då.

Nej, men superkort om resan innan jag hoppar i duschen.. så får jag skriva mer sen istället när korten ligger i burken.

Vi åkte då i måndags morgon, 5tiden. Vi bilade ner tillsammans med Frida och resan gick faktiskt hur smidigt som helst. Vi var framme vid 14, om jag inte minns tokigt, och då åkte vi vidare till Värtahamnen, Gärdet, där färjan gick från. Den gick 18, så vi hade gott om tid. Själva resan tog 16 timmar (vilket jag först tyckte lät insane) men då äter man på båten, dricker lite gott, shoppar lite i taxfreen, skrattar åt folk som sjunger kareoke (ska lägga upp en sjuk film sedan) och bara roar sig innan man tar sig i säng. 10:00, framme i Tallin som förivrigt var hur fint som helst. Jag hade förväntat mig något mycket mer slitet. Istället hade de jätteimponerade nya byggnader och gamla stan är hur fin och mysig som helst. I korta drag så gick, gick och gick vi. Vi shoppade, badade, åt jättegott och hade det bara hur bra som helst. Även shoppingen var över mina förväntningar.. bra med små storlekar, även skor, och prisvärt. Jag fick med mig lite smycken, två jackor, några tröjor, ett par jeans och skor. Vi var även på Tallins hetaste och största nattklubb. Haha! Där skulle det tydligen vara en merit bara man tog sig in. Men jag och Max är ju rätt coola så ;) Inga problem!

Nej, nu känner jag lukten av våfflor.. måste kasta mig i duschen.

Uppdaterar senare!

RSS 2.0